Category Archives: Cosmopoint Sabah

KLMU Curriculum Offered at Cosmopoint Kota Kinabalu

This is the best place for you to get latest information about courses offered by Kuala Lumpur Metropolitan University College (KLMU) which her curriculum is now offered in Cosmopoint Kota Kinabalu.
In the year 2006 Cosmopoint International College of Technology (CICT) Kuala Lumpur Branch, established in 1993 has been upgraded to University College – Kuala Lumpur Metropolitan University College (KLMU) in recognition of 13 years record in providing quality education.
Due to rapid expansion in services, entertainment, hospitality, technology and health sectors, it becomes more challenging to find a talented and qualified professional in the respective field.
To overcome these problems, and to meet these requirements, KLMU now offers a variety of academic programs that includes seven faculties – Faculty of Engineering & Information Technology, Faculty of Business & Management, Faculty of Art & Design, Faculty of Media Studies, Faculty of Environmental Building, Faculty of Hospitality & Tourism and the Faculty of Health Sciences.
For branches in every state in Malaysia, is still known as the Cosmopoint International College of Technology (CICT).
To meet growing demand in general education in Malaysia, and Sabah in particular, the 16 new programs (with the 10 existing programs) offered in KLMU Kuala Lumpur, can now be taken by the SPM leavers in the state of Sabah.
From the desk of Marketing Team
Mr Alwie Laudin
Core Sponsor: Starstream Group

KLMU and Cosmopoint Sabah

Details History Of KLMU and Cosmopoint Kota Kinabalu.

Cosmopoint Sabah is located at Menara MAA, Level 4, Api-Api Center, Kota Kinabalu and the new mini Campus at Wisma Times, Bypass Tuaran Road, Inanam Kota Kinabalu, Sabah MALAYSIA.
Established in 1991, Cosmopoint International College of Technology (CICT) started up with 1 employer and 2 employees. With the initial service as an IT training centre, the centre expanded tremendously over the last decade. Surpassing the test of time, quality and services, Cosmopoint International College of Technology (CICT) has excelled within itself as one of the pioneer IT company and institution in the country. From a meager beginning of a training center to an institution with campuses throughout the nation, Cosmopoint International College of Technology (CICT) has met the needs of our nation for highly skilled IT workers.
We have generated and continuing to produce quality IT manpower. To date Cosmopoint International College of Technology (CICT) has spawned over 5,500 graduates and trained 10,000 individuals annually. In line with its promise to exceed its customers’ expectations, Cosmopoint International College of Technology (CICT) consistently reviews and upgrades its courses to suit industry requirements.
Flagging its wings in East Malaysia, Kota Kinabalu campus started in November 2001. Being its twelfth edition, it continues the tradition of quality education to the society of Sabah. Cosmopoint International College of Technology (CICT) Metro Campus Kota Kinabalu is strategically located at Level 4, Menara MAA, Kota Kinabalu, which is within 15 minutes from the Kota Kinabalu International Airport. One of the characteristics that made Cosmopoint International College of Technology (CICT) an ideal place is that it has easy access to public transportation. There are shopping complexes, clinics, restaurants, fast food chains, convenient stores, hotels and resorts.
“Cosmopoint International College of Technology (CICT) graduates are guaranteed direct entry into KUALA LUMPUR METROPOLITAN UNIVERSITY (KLMU) degree programs.”
Message from Chairman, YM Royal Prof. Ungku A. Aziz
10 reasons why you should choose Cosmopoint International College of Technology (CICT)!
A strong organization with nationwide networks.
Recognized by MQA and JPA
Recipient of national awards including MSC Status and Enterprise 50 Award.
Advance facilities and conducive college environment.
Latest and industry relevant syllabus.
Expose students to latest software applications used by industries such as Adobe Macromedia and Microsoft.
Based on international education system and emphasis on practical skills.
Guaranteed direct entry into KUALA LUMPUR METROPOLITAN UNIVERSITY (KLMU), IPTS, IPTA and foreign universities.
Financial aids from financial institutions, MARA, PTPTN and state foundations.
More than 90% graduates employed after graduation.
UPDATE ! Registration is opened now for new intake!
You can fill up thisONLINE FORMfor Online Pre-Registration.

KLMU KK New Registeration

KLMU Sabah new student registration is open NOW! New student registration process can be done/completed throughout the month of October 2011 until 10th November 2011. Registration counter is opened from 9.00am – 6.00pm at our new campus at the following address and contact details.
WISMA TIMES
No.2, 1km, Jalan Tuaran Bypass,
88450 Kota Kinabalu,
Sabah
Tel: 088-260991
Fax: 088-250991
If you are still looking for place/college to further your studies or interested to join us in KLMU Sabah this opportunity is not something you should ignore.
For new student registration please bring along a copy of your SPM Certificates/slip, your IC, your parent (father/mother) IC and registration fees RM 200. For further information please contact us at 088-389004 from 9.00am – 6.00pm (Monday-Friday) or fax to us your SPM certificates/slip and IC.
Financial assistance such as PTPTN will be arrange by the college for you. MARA loan is available for selected programs/courses.
Contact Us: Sayed Alwie – H/p: 019-8097660
Student Counselor

Cosmopoint Sabah

Education In Sabah
One of the best website that providing so much information is Pendidikanmalaysia.com for the youngster in Kota Kinabalu and Sabah. The founder of this website is Mr Tom Sunduvan who apparently my friend during my memorable work at Cosmopoint Kota Kinabalu Sabah. I’m have ny own company which is giving more information than other education website in Sabah. Today I create this blog for the youngster to join the KLMU Sabah with the joining hands with Cosmopoint Kota Kinabalu Sabah. So you can seek through this website to get more information or click the online registration form for new intake at KLMU and Cosmopoint Sabah.
Thanks.
Online Info: SMS to KLMUKK<>Name<>SPM Result<>Kursus to 013-8718601

Destinasi Sebenar Anda Selepas SPM 2010

Sebenarnya, hari ini saya ingin berkongsikan satu topik, iaitu.. “Destinasi Sebenar Anda Selepas SPM 2010”?
Ramai di antara rakan – rakan pelajar kita yang sebelum ini dah berjaya melanjutkan pelajaran ke dalam bidang yang diminati. Selain dari kelayakan serta keputusan cemerlang yang mereka terima, mereka juga cepat mengambil tahu tentang maklumat permohonan kerjaya.Mereka dahulupun sentiasa tertanya-tanya ke mana ye saya nak pergi selepas SPM ni?
Dan kebanyakan mereka yang berjaya juga sentiasa mengambil tahu peluang dan permohonan kerjaya melalui media massa, buku panduan kerjaya yang TERKINI, surat khabar dan seumpamanya pelajar yang berjaya ialah pelajar yang banyak bertanya tentang status kerjaya dari semasa ke semasa.
DESTINASI ANDA SELEPAS SPM 2010
Kebanyakan pelajar lepasan SPM masih tercari-cari hala tuju masing-masing. Sukar untuk membuat keputusan tepat yang bakal menentukan masa depan sendiri. Di sini apa kata anda baca sedikit mengenai pilihan kerjaya anda selepas SPM.
1. Universiti
Pelajar-pelajar yang mendapat keputusan cemerlang bolehlah memilih universiti sebagai destinasi mereka selepas SPM. Jika anda ingin ke universiti, anda harus memohon UPU  lepasan SPM/setaraf sebelum ditawarkan program diploma atau asasi di mana-mana IPTA di Malaysia.
2. Kolej Matrikulasi
Sekiranya anda gagal mendapat program asasi melalui UPU, janganlah bersedih. Anda masih boleh membuat program foundation atau pengajian asas di matrikulasi dalam bidang Sains Hayat, Sains Fizikal atau Perakaunan.
Sama saja dengan asasi. Selepas matrik, boleh apply UPU lagi untuk lepasan STPM/setaraf di mana anda akan memilih course untuk pengajian ijazah anda. Matrik ada yang programnya setahun dan ada yang dua tahun bergantung kepada keputusan SPM anda.
3. Luar Negara
Pelajar-pelajar yang mendapat biasiswa akan melanjutkan pelajaran di luar negara. UK, US, Australia, New Zealand, Indonesia, India, Japan, Korea, France, Egypt, Russia, Ireland dan Canada antara negara-negara yang menjadi pilihan pelajar-pelajar Malaysia.
4. Politeknik dan apa jua Program Teknikal dan Latihan.
Jangan berputus asa sekiranya anda gagal UPU dan matrik. Anda masih boleh melanjutkan pelajaran di politeknik-politeknik seluruh Malaysia. Bila dah dapat result SPM, mohon cepat-cepat sebelum tutup tarikh permohonan.
Di politeknik, anda boleh mohon sijil atau diploma. Dengar-dengar ada 3 politeknik yang bakal dinaik taraf menjadi universiti. Politeknik Ungku Omar (PUO) dan Politeknik Sultan Haji Ahmad Shah (POLISAS) antara politeknik yang bagus dari segi akademiknya. Banyak juga program yang ditawarkan di ILP dan ILJTM, MLPK dan sebagainya.
5. Kolej-kolej
Kalau beli newspaper sekarang ni, banyak iklan-iklan kolej swasta. Tapi kena pandai pilihlah kolej mana yang bagus. Kalau nak sangat masuk kolej, saya rekemenkan anda masuk kolej-kolej yang ada nama sikit seperti Kolej Mahsa atau Masterskill. Nanti masuk kolej yang tak diiktiraf MQA (dahulunya LAN), susah nak dapat kerja.
Saya syorkan anda mohon medical courses seperti Farmasi, Teknologi Makmal Perubatan dan Sains Kesihatan sebab banyak peluang pekerjaan menanti anda diluar sana. Ada juga kolej yang menawarkan program diploma bersekutu dengan IPTA-IPTA di Malaysia. Contohnya di Kolej Shahputra ada ditawarkan program diploma UiTM. Anda juga boleh mohon Kolej Komuniti. Buatlah pilihan yang bijak.
6. Tingkatan 6
Ramai pelajar lepasan SPM menjadikan tingkatan 6 sebagai destinasi terakhir mereka selepas SPM. Kenapa tingkatan 6 kurang popular? Bila masuk tingkatan 6, rasa macam budak-budak sekolah lagi kan?
Kena pakai uniform sekolah, kena pergi ke sekolah, ada perhimpunan dan sebagainya. Tak macam di universiti, matrikulasi atau kolej yang ada sedikit kelonggaran.
Tapi sedar tak sedar, STPM juga berharga sebenarnya. Kalau mohon UPU untuk STPM/setaraf, pelajar-pelajar lepasan STPM diberi keutamaan dulu berbanding pelajar-pelajar lepasan diploma dan matrikulasi.
7. Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA)
Ramai yang tidak tahu kewujudan website SPA dan ada juga yang tak tahu langsung pasal SPA ini. SPA ni boleh anda mohon kerja-kerja tertentu seperti jururawat, juru x-ray, juruaudit, juruukur dan sebagainya.
Jika permohonan anda berjaya, anda akan ditemuduga. Lulus temuduga barulah anda akan ditawarkan melanjutkan pengajian di kolej-kolej kejururawatan. Untuk kerja selain jururawat, saya tak berapa pasti.
8. ALAM
Sesiapa yang berminat untuk melibatkan diri dengan dunia pekerjaan yang lebih mencabar, bolehlah mohon Akademi Laut Malaysia (ALAM).
9. Kursus Ketenteraan
Bagi sesiapa yang berminat dengan aktiviti lasak serta tahan dengan cabaran dan dugaan fizikal yang tinggi, bolehlah membuat permohonan ini. Terdapat banyak caranya dan anda boleh rujuk di laman web atau buku panduan kerjaya yang TERKINI yang berdekatan dengan anda.
10. Kursus Penerbangan
Mesti ramai yang berminat dengan kursus ini.Kursus ini merangkumi kerjaya seperti juruterbang, pramugara, pramugari dan ahli-ahli biasa di kawasan lapangan penerbangan. Kerjaya seperti juruterbang, pramugari dan pramugara ini lebih kepada di awangan biru manakala ahli biasa lebih kepada proses teknikal di kawasan lapangan penerbangan.
11. IPG
Bagi mereka yang berminat menceburi bidang perguruan bolehlah memohon kerjaya ini. Kerjaya ini sememangnya menjanjikan kepuasan kerana kita dapat berbakti kepada anak bangsa kelak. Walaupun agak mencabar serta bebanan tugas yang bakal ditempuhi, perkara ini umpama seperti alah bisa tegal biasa. Jadi bekerjalah dalam mendidik anak bangsa sehingga berjaya dan berguna untuk masyarakat dan negara kelak.
Ingin mendapatkan Rujukan Informasi Kerjaya Lepasan SPM yang terkini?
Dapatkan rujukannya di www.LepasanSPM.com

OBJEKTIF COSMOPOINT COLLEGE TECHNOLOGY
kkcosmopoint Sabah adalah sebuah kolej yang terbesar di bandaraya Kota Kinabalu Sabah. kkcosmopoint mempunyai dua pejabat pendaftaran utama iaitu di Menara MAA dan Wisma Times Inanam Sabah. Bagi para pelajar Sabah Sarawak yang berminat untuk menjadi pelajar di Cosmopoint Sabah boleh mendaftar secara online atau menghubungi Pegawai Pendaftaran kami pada bila-bila masa sahaja. Tahniah kepada para pelajar baru yang mendaftar. Khas dari kkcosmopointsabah.
Melahirkan graduan graduannya dengan pengetahuan dalam teori mahupun praktikal untuk menjadikan mereka orang yang berguna kepada pasaran industri pada masa sekarang ini.
KELAYAKAN MASUK
Kelayakan untuk masuk ke kolej Cosmopoint KK Sabah hanya 3 kredit sebarang subjek. Sila bawa salinan SPM,IC dan wang pendaftaran RM400.00 dan pendaftaran asrama RM350.00.
SILA BAWA DOKUMEN BERIKUT:
1. Salinan keputusan SPM/STPM
2. Salinan kad pengenalan
3. 2 keping gambar berukuran passport
4. Yuran pendaftaran RM 400
KEMUDAHAN COLLEGE/CAMPUS
*Pinjaman PTPTN dan MARA*Asrama disediakan bagi mereka yang dari jauh cuma RM 350 saja untuk satu semester*Kemudahan membayar yuran pendaftaran dengan proses BANK-IN. Sila hubungi kami untuk keterangan lanjut 019-8097660
KHUSUS UNTUK GRADUAN:
Skim Jaminan Pekerjaan profesional
Melalui program
“CERTIFIED CAREER SPECIALIST PROGRAM (CCSP)”
Pekerjaaan dibidang profesional & tetap, gaji yang lumayan bermula dari RM 1800 – RM 3500, pekerjaan yang menjamin masa depan anda, kualiti hidup yang baik di masa hadapan.
INTAKE 2011 June, 13
Mei intake 2011 akan bermula pada 30th Mei 2011. Pelajar yang ingin mendaftar, sila mendaftar sebelum tarikh 15th Mei 2011. Untuk pengetahuan pelajar-pelajar, kolej cosmopoint akan menawarkan beberapa krusus baru. Jom…ada banyak lagi kemudahan seperti pengangkutan dari Asrama ke Kolej PERCUMA….dan asrama atau hostel cuma RM 100 saja sepanjang setiap semester.
COSMOPOINT COLLEGE TINGKAT 6 MENARA MAA
DICATAT OLEH COSMOPOINT SABAH DI 8:19 PM 0 ULASAN 
PENDIDIKAN TERUNGGUL HANYA DI COSMOPOINT
KURSUS-kursus yang terdapat di COSMOPOINT KOTA KINABALU SABAH
1. Diploma in E-Business
2. Diploma In Accounting
3. Diploma in Business Management
4. Diploma in Sales and Marketing
5. Diploma in E-secretaryship
6. Diploma in Multimedia Application
7. Diploma in Computer Graphic Design
8. Diploma in Information Technology
9. Diploma in Advertising & Marketing Communications
10. Diploma Periklanan&Komunikasi Pemasaran
11. Diploma Penyiaran dan Filem
12. Diploma kewartawanan
13. Diploma perhubungan awam
14. Diploma teknologi Telekomunikasi
15. Diploma Seni Bina
16. Diploma Seni Reka Dalaman
17. Diploma Teknologi Perubatan.
dan sebagainya…
Beritahu kami, apakah jurusan yang anda ingin ceburi…kami sedia membantu dan memberikan peluang pembelajaran yang terbaik.
Level 6, Menara MAA No. 6, Lorong Api-Api 1,88850, Kota Kinabalu,
Tel: 088-260991,
Fax: 088-250991

Salam Muhibbah! Dari KLMU Sabah
Jika anda telah mendarat ke laman web ini, bermaksud anda telah melawati laman web Kolej Teknologi Cosmopoint Cawangan Kota Kinabalu Sabah yang dikendalikan dan dikemaskini oleh Bahagian Kemasukan & Pendaftaran Pelajar Baru Cosmopoint KK Sabah.
Setelah anda meneliti program Diploma yang sesuai dan diminati untuk pengajian peringkat Diploma di Cosmopoint Kota Kinabalu Sabah, anda bolehlah mengisi Borang Pra Pendaftaran Online kami yang disediakan. Dalam tempoh terdekat, Perunding Kursus kami akan menghubungi anda untuk urusan pendaftaran seterusnya.
Pendaftaran sebagai pelajar baru hanya muktamad setelah Bahagian Kemasukan & Pendaftaran Pelajar Baru Cosmopoint Kota Kinabalu Sabah menilai keputusan SPM anda ( atau yang berkaitan) layak mengikuti program yang dipilih, telah menghantar salinan SPM dan Kad Pengenalan berserta Yuran Pendaftaran Program.
Untuk melancarkan proses pendaftaran anda, setelah mengisi Borang Pra Pendaftaran Online kami, sila faks salinan SPM dan Kad Pengenalan anda ke 088-250991, dan pastikan tertulis Nombor Telefon Anda dan No. Rujukan: CICT / KK / Alwieharry(2011)
Untuk informasi selanjutnya, sila hubungi 088-260991 [waktu pejabat] atau SMS ke 019-8097660.
Sekian, terima kasih.
Alamat Kami:
Kolej Teknologi Cosmopoint
Menara MAA, Level 4
No. 6 Lorong Api-Api 1
88000 Kota Kinabalu
Sabah, MALAYSIA

Tel: 088-260991
Faks: 088-250991

Cosmopoint Sabah Kota Kinabalu Open Day!!!

Cosmopoint Sabah Kota Kinabalu Open Day!!!

UPDATES: The open day was a success. Many students and parents attended Cosmopoint Sabah open day. The highlight during the event was presentation from Culinary Arts student skill demonstration, Bakery & Pastry demonstration, hotel management, graphic design & multimedia, architecture & interior design and many more.

Thank you for coming to our Cosmopoint Sabah Kota Kinabalu open day.
—————————————————————-
The most awaited event for Cosmopoint Sabah in Kota Kinabalu is getting near. This weekend, Cosmopoint Sabah, Kota Kinabalu is having its open day for public on 30th April 2011. Everyone especially parents, teachers and students are invited to see and experience Cosmopoint KK new campus in Wisma Times, Kota Kinabalu, Sabah. Its is campus tour event designed especially for you!
The following is some details about the event:
Organizer: Cosmopoint College of Technology, Kota Kinabalu
Date: 30th April 2011
Day: Saturday
Time: 9.00am – 5.00pm
Venue: Cosmopoint Sabah, Wisma Times, No.2, 1km, Jalan Tuaran Bypass, 88450 Kota Kinabalu, Sabah.
There are many activities that you can participates during the open day. The highlight during the open day is
*Education exhibitions
* Consultations
* Displays of students work
* Games etc
For more information please call the organizer at 088-260991. See you there!!!

KLMU Sabah, Cosmopoint Sabah, KLMU KK, Cosmopoint KK

LOKASI PEJABAT KLMU

Kuala Lumpur Metropolitan University College

Level 4, Menara MAA, No.6, Lorong Api-Api 1, 88850 Kota Kinabalu, SABAH.
Phone: 016-8445143 (En. Tom)
E-mail: honny.klmu@gmail.com
BERITA SEMASA
New student intake 25 April 2011 Open Now!
Untuk semua urusan pendaftaran sila berhubung dengan En. Tom – 016-8445143 Sila bawa bersama salinan SPM/STPM, Salinan IC anda / Ibubapa, sekeping gambar ukuran passport dan yuran pendaftaran sebanyak RM 400.00 sahaja
Peringatan: Untuk maklumbalas segera anda FAX kepada kami SALINAN SIJIL SPM & SALINAN KAD PENGENALAN ANDA. Sila tulis nombor rujukan ini ATTN: KLMUSABAH 2011/MR.TOM di sudut sebelah kanan dokumen tersebut. Fax ke: 088-250 991
ACCOMODATION

Students Hostel – Asrama untuk pelajar akan diuruskan dan disediakan oleh pihak KLMU.
Our students have said that our hostel fulfills all the basic criteria for conducive living. Besides being located close to all sorts of amenities such as shops, mosque, restaurants, clinics, etc, it is easily accessible via almost all modes of transportation.
Among others, students can travel to and from KLMU via the Light Rail Transit (LRT), bus shuttle, taxi services and so on. A bus stop is located right in front of the University College while the Sultan Ismail LRT station is only a block away.

 Hostel Security – Keselamatan di asrama

The hostel is manned by security guards on a 24-hour duty manning the main entrance besides patrolling the hostel grounds at set intervals. With a safe environment, students can focus on their studies.
Male and female students are housed in separate units. Staying in the hostel provides an opportunity to interact with their fellow house-mates who are also students of KLMU and CICT. It inculcates team work and improve communication skills.
Currently, KLMU provides accommodation to more than 200 students. Each accommodation unit is very spacious and would be able to comfortably house 10-12 students. The following are the standard facilities provided at the hostel.
1. Comfortable beds
2. Study tables and chairs
3. Cupboards/wardrobes
Financial 
The Malaysian government has emphasized on the importance of education as one of the most important sectors of growth for the country. With this in mind, the Ministry of Education and other related governmental bodies have made available many types of financial packages from banks, financial institutions, state departments, government-linked agencies and local organizations which basically offer scholarships, loans and financial aid to Malaysian students.
Kuala Lumpur Metropolitan University (KLMU) has a dedicated department called the Bursary and Financial Aid Department which helps students in their applications and processing for study loans from the various financial bodies. Students can request for details and forms from the department. The following financial bodies that provide aid are:- 
PTPTN
• PTPTN loan is open to ALL DIPLOMA and DEGREE full-time students with a minimum of three (3) credits in SPM.
• Maximum loan approved for 3 year-DIPLOMA Program is RM 24,000
• Maximum loan approved for 3 year-DEGREE Program is RM 48,000 
MAJLIS AMANAH RAKYAT (MARA)    
The MARA loan is open to only BUMIPUTRA DIPLOMA students for 4 approved programs (as stated below). Students must possess a minimum five (5) credits in SPM including Bahasa Malaysia , Mathematics and Science :-
1) Diploma in Information Technology
2) Diploma in Multimedia Application
3) Diploma in Computerized Graphic Design
4) Diploma in E-Business
• ADVANCED CERTIFICATE students from Cosmopoint College of Technology with CGPA 2.00 and a credit in Bahasa Malaysia in SPM are also eligible to apply for the MARA loan when they proceed to the DIPLOMA Program.
EMPLOYEES PROVIDENCE FUND (EPF)
• Students may opt for EPF withdrawal either from their own EPF Account II or their parents account.
• EPF withdrawal can be made on a yearly basis.
• EPF withdrawal can also be used to reimburse fees which have been paid to the University/College.
• EPF withdrawal can also be used to settle study loans from loan sponsoring bodies.\
From the Desk Marketing Department.

Semoga berjaya dan jumpa anda di sana!
Bagi Pelajar Sabah Sarawak yang berminat untuk belajar di Cosmopoint Kota Kinabalu sila:
SMS Nama<>Daerah<>Kursus<>Keputusan SPM Ke 013-8718601( SMS Sahaja Dilayan)

Cosmopoint Kota Kinabalu dengan kerjasama KLMU Kota Kinabalu Sabah membuka pendaftaran Bermula Jan 2011 sehingga hujung tahun 2011. Sila datang beramai-ramai ke pejabat pendaftaran kami di Menara MAA tingkat 4, lorong api-api 1, 88000 Kota Kinabalu Sabah. Jangan Lupa SMS terlebih dahulu bagi mendapat layan istimewa dari kami…..

Klik Link Ini bagi pedaftaran online. “ ONLINE REGISTRATION 

Open Day At Cosmopoint Kota Kinabalu

Hari Bertemu Pelangan, Cosmopoint Kota Kinabalu Sabah.

Menara Maa, Level 4, Block 6, Lorong Api-api 1
Api-api Center, 88000 Kota Kinabalu Sabah
Tel: 088-260991, Fax: 088: 250991




“See You There”
From The Desk Of Marketing Team 5
SMS<>Name<>Kursus<>Bandar<>SPM Result TO: 013-8718601